Assistentiewoningen in Vilvoorde

Wonen

In Residentie Riverpark is het aangenaam en veilig wonen. U woont niet alleen samen met leeftijdsgenoten, u woont ook samen met mensen met dezelfde levensverwachting. Mensen die net zoals u willen genieten.

De residentie is uitgerust met een toegangscontrolesysteem. Alle flats en gemeenschappelijke ruimten zijn uitgerust met een oproepsysteem. In de flat kan een oproep geplaatst worden vanuit de woonruimte, de slaapkamer, de badkamer en het toilet.

In Residentie Riverpark wordt de overbruggingszorg gewaarborgd door dienstverlener Time for Quality. Om dit te realiseren gaat Time for Quality samenwerkingsverbanden aan met passende zorgverleners uit de regio. De permanentie wordt 24u/24u verzekerd. Indien specifieke medische interventie nodig blijkt wordt contact opgenomen met de huisarts, in geval van een kritieke noodsituatie worden de hulpdiensten verwittigd.

Vereenzaming krijgt hier geen schijn van kans! De vele gemeenschappelijke ruimten nodigen uit om samen met mederesidenten, familie en vrienden gezellig samen te zijn. Daarnaast coördineert de  woonadviseur de organisatie van activiteiten die de sociale netwerking bevorderen, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Wonen in residentie Riverpark is kiezen voor een bepaalde levensstijl.

Wonen